Rüyada kızı çirkin görmek

Rüyada kızı çirkin görmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, yüzünün hep güleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada kızı çirkin gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Rüyada kızı çirkin görmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek unvan sahibi olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işarettir.

Rüyada bir kızı çirkin görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada çirkin elbise giymek dertlerinin bitip huzura ereceğine, sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments