Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, rahat şekilde geçineceğine, hatalarını fark edeceğine, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan anılar hayatınızın anlamını arttırabilir.

Rüyada sevdiğin kızı çirkin görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kızı çirkin görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada güzel bir kızı çirkin görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kızı çirkin görmek maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bir kızı çirkin görmek hiçbir kavga ve tartışmanın yaşanmayacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin kızla evlenmek sevdiği kişiden ihanet göreceğine, tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, kendi patronu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin çirkinleştiğini görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, dünya malı edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin birini çirkin görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, sevgi dolu haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments