Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Karşınızdaki veya çevrenizdeki kişileri sakin şekilde konuşmaya ikna edebileceğinizi düşünüyorsanız ihtimaller düşük görünüyor.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına alamet eder.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini kavga ederken görmek o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşını kavga ederken görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine alamet eder.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalet eder.

Rüyada eşini kavga ederken görmek onunla kardeşten daha yakın olacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine delalet eder.

Rüyada anne baba kavga ederken görmek ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments