Rüyada kedileri kavga ederken görmek

Rüyada kedileri kavga ederken görmek fakirin de gittikçe daha yoksul hale geleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kedileri kavga ederken gördüyseniz:

  • Ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kedileri kavga ederken görmek güzel olaylarla karşılaşılacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine işarettir.

Rüyada arkadaşını başkasıyla kavga ederken görmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, sağlığını da kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada kavga ederken ölmek tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada babasını kavga ederken görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına delalet eder.

Rüyada kavga ederken ağlamak aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine, duaların boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini kavga ederken görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarını kavga ederken görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments