Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, ileriye gideceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine inanılır.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken gördüyseniz:

  • Hayatın tadına varın.

Rüyada sevdiği kişiyi kavga ederken görmek hedeflerini tutturamayacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine işaret eder.

Rüyada iki kişiyi kavga ederken görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle kavga ederken görmek yeni projelere atılacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada kavga ederken kan görmek hayatın yoluna gireceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada anne babasını kavga ederken görmek kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavga ederek ayrılmak kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada babanı kavga ederken görmek sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada anne ve babasını kavga ederken görmek aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments