Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, onların başarıları ile övüneceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Zaten uzun süredir onları ihmal ediyorsunuz.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğin parmağında yüzük görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek dilediği gibi harcama yapacağına, itibar kaybedeceğine delalettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına işarettir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek huzursuzlukların son bulacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek zararlarını telafi edeceğine, yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments