Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Olaylar daha az korkutucu olmaya başlıyor.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği adamın parmağında yüzük görmek iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği insanın parmağında yüzük görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına yorulur.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine rivayet eder.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek kalkınacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin parmağında yüzük görmek kendine geleceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments