Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, işlerinin daha kötüye gideceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, yeni bir eve taşınılacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi gören önemli pozisyondaki kişiler sizi yakın takibe alabilirler.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada sevdiği kızın parmağında yüzük görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına ve çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının parmağında yüzük görmek uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, darda kalacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın parmağında yüzük görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızın parmağında yüzük görmek rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin parmağında yüzük görmek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine alamet eder.

Rüyada sevdiği kişinin parmağında yüzük görmek hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments