Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına rivayet eder.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü gördüyseniz:

  • Kendi işinizle ilgilenmekten veya bildiğiniz gibi ilerlemekten korkmamalısınız.

Rüyada sevdiğinin parmağında nişan yüzüğü görmek eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin parmağında nişan yüzüğü görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada parmağına nişan yüzüğü takmak sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına delalet eder.

Rüyada başkasının parmağında nişan yüzüğü görmek yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada parmakta nişan yüzüğü görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, rüya sahibinin helal kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğin insanın parmağında yüzük görmek geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, iyi şartlara kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiği erkeğin parmağında yüzük görmek kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, doğru kararların alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments