Rüyada kendi çocuğuna sarılmak

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine yorulur.

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi korumanız gerekiyor.

Rüyada çocuğuna sarılmak övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, hane içindeki huzurunun bozulacağına, borçların yükünü artık kaldıramaz olacağına yani buhran dolu, ağır günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, projelerinin engellenmeye çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğa sarılmak çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuğa sarıldığını görmek sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada kendi çocuğuna sarılmak eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine yorulur.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments