Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı dekoratif değişiklikler yapabilir ya da bazı ilişkilerinizi güçlendirebilirsiniz.

Rüyada sevdiği çocuğa sarıldığını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiği çocuğa sarılmak mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin çocuğa sarılmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına delalet eder.

Rüyada küçük bir çocuğa sarılmak işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına işarettir.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret eder.

Rüyada sarı erkek çocuğu görmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, onları koruyup kollayacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, güzelliklerle dolacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments