Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, dininden vazgeçmeyeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine, ne de derdin kişinin yanına uğramayacağına inanılır.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Davranışlarınıza dikkat etmelisiniz.

Rüyada bir çocuğa sarılıp ağlamak hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek çocuğa sarılıp ağlamak işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına işaret eder.

Rüyada çocuğa sarılıp ağlamak yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, artık hayatının bir düzene gireceğine alamet eder.

Rüyada erkek çocuğuna sarılıp ağlamak yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, donanımlı kılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğuna sarılıp ağlamak bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunu kaybedip ağlamak işlerinde başarılı olacağına, çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunu kaybetmek ve ağlamak iç sıkıntısına, çirkin bir iş yapmaya delalet eder.

Rüyada bir çocuğun ağladığını görmek yokluk çekmeyeceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments