Rüyada özürlü çocuğa sarılmak

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, maddi sıkışıklık içinde kalacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, kazancının eksileceğine, yatırımlarından yana zarar edeceğine ve bu nedenle tüm düzeninin, neşesinin, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, günahların da affolacağına, rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, kariyer edineceğine, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak gördüyseniz:

  • Ya da zaman içerisinde etkinliği azalmış olabilir.

Rüyada özürlü çocuğa sarılmak iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine ve çok para kazanacağına, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret etmektedir.

Rüyada özürlü çocuğa yardım etmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun özürlü olduğunu görmek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Rüyada özürlü çocuğu olduğunu görmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, sorunların ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada özürlü erkek çocuğu görmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine yorulur.

Rüyada özürlü çocuğu görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine inanılır.

Rüyada doğacak çocuğunu özürlü görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada özürlü bir çocuğa yardım etmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments