Rüyada sesini çıkaramamak

Rüyada sesini çıkaramamak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, ailenin dağılmasına veya ciddi hasar görmesine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, gelişiminin hız kazanacağına, kişinin utancından sosyal ortamlardan uzak duracağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kısmetlerini de göremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sesini çıkaramamak gördüyseniz:

  • Yenilikler maddi kazançlarınızın artmasını sağlayabilir.

Rüyada ses çıkaran yılan görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına delalettir.

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada sesini çıkaramamak sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine işarettir.

Rüyada merdivenden çıkarken görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangın çıkardığını görmek sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kuyudan su çıkartmak iç huzurunun yerinde olacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına inanılır.

Rüyada bir kimsenin işten çıkarıldığını görmek dedikoduya, işlerinin hep yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada gözlerinin çıkarıldığını görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments