Rüyada merdivenden çıkarken görmek

Rüyada merdivenden çıkarken görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, önayak olan kişilerin yardımıyla dünyaevine girileceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, güzel günlerle tanışılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden çıkarken gördüyseniz:

  • Özel yaşamınız hakkında çok fazla şey paylaşmadan kendi fikirlerinizi kendinize saklayarak, tüm gerçekleri öğrenmeye çalışmanız daha doğru olabilir.

Rüyada merdivenden çıkarken zorlanmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine işaret eder.

Rüyada merdivenden çıkarken görmek kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına inanılır.

Rüyada merdiven çıkarken yorulmak muradın gerçekleşeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada merdiven çıkarken zorlanmak yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada merdiven çıkarken düşmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada merdivenden çıkarken düşmek ön plana çıkacağına, rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, ilerleyeceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine alamet eder.

Rüyada siyah çorap çıkartmak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanın dilini çıkardığını görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, işleri yoluna sokacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments