Rüyada yangın çıkardığını görmek

Rüyada yangın çıkardığını görmek çok üzüntülü yollardan geçeceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, kötü günlerin geride kalacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada yangın çıkardığını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız hareketsiz görülüyor.

Rüyada yangın çıkardığını görmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yangın çıkartmak bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangında kalmak askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına işarettir.

Rüyada yangın duman görmek eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada tarla yangını görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına işarettir.

Rüyada yangından kaçtığını görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yangın haberi almak içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada okulda yangın görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments