Rüyada sentor görmek

Rüyada sentor görmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, bolluğun ve bereketin artacağına, en kısa sürede çok daha iyi paralar kazanacak duruma geleceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, kazancının da azalacağına rivayet eder.

Rüyada sentor gördüyseniz:

  • Başkalarından onay veya yardım beklemeden hareket etmeniz, onay ya da destek bekleyerek harekete geçmenizden daha fazla işe yarayabilir.

Rüyada hoşlandığın kişinin senden hoşlandığını görmek borçlarınızın canınızı sıkacağına, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada sentor görmek aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin senden kaçtığını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Rüyada elim sende oynamak herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işarettir.

Rüyada senden kaçan birini görmek edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına yorulur.

Rüyada birinin senden özür dilemek kazancının eksileceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments