Rüyada elim sende oynamak

Rüyada elim sende oynamak başarıdan başarıya koşacağına, işlerin günden güne artacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yarar getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işarettir.

Rüyada elim sende oynamak gördüyseniz:

  • Olayların dışında kalmanız veya oradan uzaklaşmanın yollarını aramanız gerekebilir.

Rüyada elim sende oynamak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, bu sayede yüksek bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının senden hoşlandığını görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek borçların kısa sürede ödeneceğine, rakiplerine yenileceğine işaret eder.

Rüyada birinin senden para istediğini görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin senden kaçtığını görmek borçlanıp, hasta olacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin senden kaçtığını görmek huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına yorulur.

Rüyada birinin senden özür dilemek inancının eksileceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin senden ayrıldığını görmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments