Rüyada korunmak için dua okumak

Rüyada korunmak için dua okumak huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına delalettir.

Rüyada korunmak için dua okumak gördüyseniz:

  • Her şey yeterince açık olmayabilir.

Rüyada korunmak için dua okumak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytandan korunmak için dua okumak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına işarettir.

Rüyada erkek tarafından korunmak birikim yapılacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına alamet eder.

Rüyada korunduğunu görmek hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada selden korunmak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birisi tarafından korunmak başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinden korunmak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, makamından olacağına delalettir.

Rüyada bir erkek tarafından korunmak çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments