Rüyada korunduğunu görmek

Rüyada korunduğunu görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, bir sıkıntıya girmeye, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayırlı bazı adımlar atacağına, başarıların artacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada korunduğunu gördüyseniz:

  • Sizden gereğinden fazla talebi olan kişilerden uzak durmanızda fayda var.

Rüyada selden korunmak ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan tarafından korunmak aksi takdirde çaresiz kalacağına, yaşamının belli bir düzene oturacağına rivayet eder.

Rüyada polis tarafından korunmak sözler sarf edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına işarettir.

Rüyada askerler tarafından korunmak ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, düşünceli ve dalgın olacağına delalet eder.

Rüyada cinden korunmak psikolojik olarak toparlanacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına delalet eder.

Rüyada biri tarafından korunduğunu görmek mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güneşten korunmak çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına yorulur.

Rüyada erkek tarafından korunmak mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments