Rüyada selasının verildiğini duymak

Rüyada selasının verildiğini duymak iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yavaş yavaş kendini toplamaya başlayacağına, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Rüyada selasının verildiğini duymak gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada selasının verildiğini duymak çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada sela verilmesini görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada selasının verildiğini görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada kendi selanı duymak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine inanılır.

Rüyada ezan ve sela duymak işlerinin her geçen gün düzeleceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin selasını duymak yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının selasını duymak işlerinin yolunda gideceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına rivayet eder.

Rüyada cuma selası duymak sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments