Rüyada ezan ve sela duymak

Rüyada ezan ve sela duymak çok üzüntü yaşayacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, pek çok iş fırsatının ayağına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ezan ve sela duymak gördüyseniz:

  • Hazırlık yapılması gereken şeyleri ihmal etmemelisiniz.

Rüyada ezan ve sela duymak huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına ve geleceğinin kendisine hayır getireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada ölü selası duymak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, zorlukların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ölen birinin selasını duymak bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına inanılır.

Rüyada cenaze selası duymak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine inanılır.

Rüyada başkasının selasını duymak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına delalettir.

Rüyada kendi selanı duymak elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada sela okunduğunu duymak ekonomik olarak büyük darbe alacağına, elindekileri kaybedeceğine, doktordan doktora koşturacağına delalet eder.

Rüyada kendi selasının okunduğunu duymak sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments