Rüyada kendi selanı duymak

Rüyada kendi selanı duymak sermaye elde edeceğine, takdir edileceği işler yapacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına işarettir.

Rüyada kendi selanı duymak gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada cenaze selası duymak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ilerleyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sela okunduğunu duymak kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sela duymak elinin darlaşacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Rüyada birinin selasını duymak isminden sıkça söz ettireceğine, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada selasının verildiğini duymak ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına yorulur.

Rüyada cuma selası duymak hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada kendi selanı duymak sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada kendi selasını duymak bir koyduğu işten yüz kazanacağına, hayatına bolluğun, bereketin ve verimin geleceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments