Rüyada sel ve toprak kayması görmek

Rüyada sel ve toprak kayması görmek düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, hiçbir güçlükle karşılaşmadan yolunda ilerleyeceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, rahatının, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sel ve toprak kayması gördüyseniz:

  • Zar zor dengede tutulan bir olayın ya da durumun istikrara kavuşturulması gerekiyor.

Rüyada sel ve toprak kayması görmek üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına delalet eder.

Rüyada toprak kayması olduğunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada toprak kayması heyelan görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına yorulmaktadır.

Rüyada toprak kayması altında kalmak özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına işarettir.

Rüyada toprak kayması görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına rivayet eder.

Rüyada toprak kaymasını görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine işaret eder.

Rüyada sel olduğunu görmek hayırlı bir erkek ile evleneceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine yorulur.

Rüyada sel sularından kurtulmak aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments