Rüyada sel ve kar görmek

Rüyada sel ve kar görmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel ve kar gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak için isteklerinizi açıkça dile getirmelisiniz.

Rüyada kar ve sel görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine tabir olunur.

Rüyada sel ve kar görmek meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, endişelerin son bulacağına yorulur.

Rüyada temiz sel görmek mutlu olacağınıza, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde sel görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına işarettir.

Rüyada selde boğulan birini görmek onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sel su görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına delalet eder.

Rüyada eve sel basmak bir anda atılıma geçeceğine, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sel sularından kaçmak ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments