Rüyada sel su görmek

Rüyada sel su görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, hayırlı bir hayat süreceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, kötü günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sel su gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada sel bulanık su görmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına tabir olunur.

Rüyada sel suyuna kapılmak her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz sel suyu görmek kişinin gönlünün ferahlayacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine işaret eder.

Rüyada bulanık su sel görmek evinde bereketin eksik olmayacağına ve evlatlarından hürmet göreceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmur suyundan sel görmek işlerinin ağırlaşacağına, görmediği yerlere gideceğine işaret eder.

Rüyada su ve sel görmek işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada sel suyunda kaybolmak hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine alamet eder.

Rüyada sel su baskını görmek yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments