Rüyada sedef hastalığı olmak

Rüyada sedef hastalığı olmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, iş hayatında alınacak riskler sayesinde çok iyi bir mevkiye gelineceğine işarettir.

Rüyada sedef hastalığı olmak gördüyseniz:

  • Bir konuda başlangıç yapmanız ya da girişimde bulunmanız için fırsatlar oluşabilir.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulur.

Rüyada sedef hastalığı olmak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak ardından konu üzerinde düşünüleceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine işarettir.

Rüyada sedef hastalığı görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada sedef olmak çok üst mevkilere yükseleceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada sedef küpe görmek sıkıntıya ve zahmete düşeceğine bunun için de bir kurtuluş ya da çıkış yolu aramak zorunda kalacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına delalettir.

Rüyada sedef tesbih görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments