Rüyada sedef hastalığına yakalanmak

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, önemli yol ayrımlarında arkadaşları sayesinde kendisi için en hayırlı olanı seçeceğine, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak gördüyseniz:

  • Yoksa durumlar istenmeyen şekilde büyüyebilir.

Rüyada sedef hastalığına yakalanmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, ticaretinin ilerleyeceğine delalet eder.

Rüyada sedef hastalığı olduğunu görmek çok yükseleceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sedef hastalığı olmak hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına alamet eder.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalet eder.

Rüyada sedef hastalığı görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, ağız tadından olacağına işaret eder.

Rüyada sedef yüzük görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine işaret eder.

Rüyada sedef kolye görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada sedef küpe görmek işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments