Rüyada sedef olmak

Rüyada sedef olmak sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, isteklerine kulak vereceğine, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sedef olmak gördüyseniz:

  • Belli bir konu açıklığa kavuşuyor.

Rüyada yüzünde sedef hastalığı görmek gergin olacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına işaret eder.

Rüyada sedef hastalığı olmak kendini dünya malları edinmeye vereceğine, dünyanın kendisine galip gelmesine yorulmaktadır.

Rüyada sedef tesbih görmek işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sedef bilezik görmek olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına yorulur.

Rüyada sedef küpe görmek itibar göreceğine, çirkin amellere inanılır.

Rüyada sedef olduğunu görmek uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına inanılır.

Rüyada sedef yüzük görmek parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet eder.

Rüyada sedef taşı görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, başarı üstüne başarı kazanacağı işlere gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments