Rüyada seçimi kazanmak

Rüyada seçimi kazanmak kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına, kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada seçimi kazanmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızla ilgili bir konuya uzaktan bakmak olayları daha net görmenizi sağlayabilir.

Rüyada seçimi kazanmak çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada seçim kazanmak ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, yokluk ve fakirlik göreceğine alamet eder.

Rüyada seçim otobüsü görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada seçim yaptığını görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada seçimi kaybetmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, çok kötü hissedileceğine rivayet eder.

Rüyada seçim sandığı görmek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada seçime girmek çok zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işarettir.

Rüyada seçim yapmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments