Rüyada seçim sandığı görmek

Rüyada seçim sandığı görmek kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, sakin giden yaşamının sarsılacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, işindeki verimin artacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada seçim sandığı gördüyseniz:

  • Bir hediye alabilirsiniz.

Rüyada seçim sandığı görmek bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine ve sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada seçim yaptığını görmek kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada seçim otobüsü görmek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada seçimi kaybetmek başarılı ve hırslı oluşu sayesinde ticaret hayatının önde gelen isimleri arasında yer alacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada seçime girmek varolan borçların ödeneceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalettir.

Rüyada seçimi kazanmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işarettir.

Rüyada seçim yapıldığını görmek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments