Rüyada seçim yaptığını görmek

Rüyada seçim yaptığını görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, verilen emeklerin karşılığının alınacağına işarettir.

Rüyada seçim yaptığını gördüyseniz:

  • Karşı cinsin sizi önemsemesi yüzünden bazı, kompleks benzeri hisler içine girebilirsiniz.

Rüyada seçime girmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, akıllı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada seçim yapıldığını görmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada seçim kaybetmek maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine delalet eder.

Rüyada seçim otobüsü görmek işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, mutluluğun kapıyı çalacağına alamet eder.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına işarettir.

Rüyada seçim olduğunu görmek maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada seçimi kazanmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada seçim yaptığını görmek kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments