Rüyada seçime girmek

Rüyada seçime girmek uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına yorulur.

Rüyada seçime girmek gördüyseniz:

  • Hangi bağlantılarınızın daha yararlı olabileceğini hesaplayıp ona göre hareket etmelisiniz.

Rüyada seçime girmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine, eşi ya da sevgilisi ile aşk hayatının kusursuz hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada seçim olduğunu görmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada seçim kazanmak makbul olan şeylere, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına işaret eder.

Rüyada seçim yaptığını görmek şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, geleceğe dair planlar yapacağına işaret eder.

Rüyada seçim görmek çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, torunlarına dahi yeteceğine işaret eder.

Rüyada seçim sandığı görmek büyük bir başarısızlık yaşanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada seçim yapıldığını görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, iyilik görüleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments