Rüyada seçim yapıldığını görmek

Rüyada seçim yapıldığını görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına yorulur.

Rüyada seçim yapıldığını gördüyseniz:

  • Fikirlerinize katılmayan veya söylenilen her şeyin tersini savunan kişileri ikna etmek için çaba harcamanız gerekebilir.

Rüyada seçim yapıldığını görmek evindeki huzurun bozulacağına, kişinin kötü günler geçireceğine işarettir.

Rüyada seçim kazanmak özel hayatında sessizleşeceğine, hiçbir önemli sorunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada seçim yapmak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada iki kişi arasında seçim yapmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada seçim görmek kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, yeni kişilerle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada seçim olduğunu görmek yüzünün de yerlere düşeceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine alamet eder.

Rüyada seçim otobüsü görmek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına işarettir.

Rüyada seçimi kazanmak rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments