Rüyada seccadeyi sermek

Rüyada seccadeyi sermek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, birçok iş kapısının açılacağına, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada seccadeyi sermek gördüyseniz:

  • Provokatif kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yere seccade sermek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüye seccade sermek yokluk çekmeyeceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine delalet eder.

Rüyada seccade sermek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada camiye seccade sermek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine tabir olunur.

Rüyada birisine seccade sermek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işarettir.

Rüyada birinin önüne seccade sermek borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada birine seccade sermek yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeyi sermek büyüyeceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments