Rüyada birine seccade sermek

Rüyada birine seccade sermek kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına alamet eder.

Rüyada birine seccade sermek gördüyseniz:

  • Belli bir iddianızdan vazgeçmek isteyebilir veya vazgeçmiş olmayı tercih edebilirsiniz.

Rüyada camiye seccade sermek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine delalettir.

Rüyada namaz için seccade sermek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına yorulur.

Rüyada ölüye seccade sermek başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine seccade sermek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin önüne seccade sermek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına tabir olunur.

Rüyada seccadeyi sermek hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasına seccade sermek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birisine seccade sermek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments