Rüyada seccadeye çiş yapmak

Rüyada seccadeye çiş yapmak aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada seccadeye çiş yapmak gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinizde veya durumda emirler verme eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada seccadeye çiş yapmak yeni bir eve sahip olacağına, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada seccadeye idrar yapmak hainlik yapacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada donuna çiş yapmak etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yere çiş yapmak yol alacağına ve zaferler elde edeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ekmeğe çiş yapmak üzüntü duyacağına, kişinin günahlarına tövbe etmesi delalettir.

Rüyada çiş kaka yapmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada ortalığa çiş yapmak hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına alamet eder.

Rüyada şişeye çiş yapmak iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments