Rüyada çokça idrar yapmak

Rüyada çokça idrar yapmak kendi işinin başına geçeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada çokça idrar yapmak gördüyseniz:

  • Maddi açılımlar veya harcamalar dikkat gerektiriyor.

Rüyada çokça idrar yapmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çokça çiş yapmak daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işarettir.

Rüyada çokça karınca görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine inanılır.

Rüyada çokça yılan görmek elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada çokça kıyafet görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çokça ağlamak çok güzel bir mevkiye geleceğine, sorunlarının allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına yorulur.

Rüyada çokça köpek görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, bu nedenle hem itibarını hem de insanlar arasındaki ününü kaybedeceğine inanılır.

Rüyada çokça yemek görmek kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments