Rüyada savaşmak ve vurulmak

Rüyada savaşmak ve vurulmak üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, mesleğinde çok başarılı olacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye alamet eder.

Rüyada savaşmak ve vurulmak gördüyseniz:

  • Mutlaka halledilmesi gereken konularda size yardımı dokunabilecek kişilerle bağlantı kurabilir veya yardımı olabilecek yollara başvurabilirsiniz.

Rüyada savaşmak ve vurulmak nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada savaşmak ateş etmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, huzursuzluk yaratan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada birisiyle savaşmak yaşamın belli bir düzene oturacağına, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada kurtla savaşmak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada domuzla savaşmak ön planda kalmayı sağlayacağına, kısmetlerini de göremeyeceğine delalettir.

Rüyada kedilerle savaşmak parasının her zaman bereketli olacağına, arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine rivayet eder.

Rüyada din için savaşmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına delalet eder.

Rüyada kafirlerle savaşmak maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments