Rüyada birisiyle savaşmak

Rüyada birisiyle savaşmak kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, kişinin elindekilerinden de olacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle savaşmak gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan ya da anlaşmalara uymayan kişiler nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada askerlerle savaşmak bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada din için savaşmak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla savaşmak eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, makam ve rütbe edineceğine delalettir.

Rüyada asker olup savaşmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına işarettir.

Rüyada hayvanlarla savaşmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada böceklerle savaşmak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, ters giden olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyle savaşmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada robotlarla savaşmak çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, büyük bir projeye girileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments