Rüyada domuzla savaşmak

Rüyada domuzla savaşmak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, üzüntülerin ferahlığa, karanlıkların aydınlığa ve sıkıntıların umuda dönüşeceğine, rahat edilecek bir projeye girileceğine, gönül işlerinde üzüntüler yaşanacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada domuzla savaşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı özel yaşamınıza karıştırmanız sorun yaratabilir.

Rüyada domuzla savaşmak canının kıymetini bileceğine, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada asker olmak savaşmak zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına yorulur.

Rüyada hristiyanlarla savaşmak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada terörle savaşmak hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye delalet eder.

Rüyada denizde savaşmak kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada insanlarla savaşmak pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada silahlı savaşmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada kaplanla savaşmak elinin de bolluk ve bereket göreceğine, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments