Rüyada kedilerle savaşmak

Rüyada kedilerle savaşmak darlanacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedilerle savaşmak gördüyseniz:

  • Bazı durum veya ilişkiler daha fazla anlayışlı olmayı, daha fazla sevgiyi veya daha akıcı diyaloğu hak ediyor olabilir.

Rüyada kediyle savaşmak karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kedilerle savaşmak girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada evde savaşmak dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine alamet eder.

Rüyada teröristlerle savaşmak kendi işini kuracağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aslanla savaşmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafirle savaşmak atılım yapacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına inanılır.

Rüyada uçarak savaşmak can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına yorulur.

Rüyada vatan için savaşmak çok zor bir duruma düşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments