Rüyada mezarın koktuğunu görmek

Rüyada mezarın koktuğunu görmek işinden ekmeğinden olacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, tatsız durumların yaşanacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, hedeflerin gerçekleşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına delalet eder.

Rüyada mezarın koktuğunu gördüyseniz:

  • En önemli hedefinizden uzaklaşmamalısınız.

Rüyada mezarın koktuğunu görmek sıkıntılarından arınacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarımsak koktuğunu görmek yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçının koklandığını görmek rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kokmuş tavuk eti görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına alamet eder.

Rüyada kokmuş yemek görmek kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada ayağın koktuğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada birini koklayarak öpmek bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, hayırla yad etmeye alamet eder.

Rüyada ter koktuğunu görmek yaşlılığında da rahat edeceğine, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments