Rüyada sarı iri yılan görmek

Rüyada sarı iri yılan görmek kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, kısmetinin her zaman açık olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına, bir sebeple bazı kötü durumlara düşüleceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işarettir.

Rüyada sarı iri yılan gördüyseniz:

  • Bir süredir üzerine ölü toprağı serpilmiş hissi vere işlerde hareketlilik görülebilir.

Rüyada iri sarı yılan görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı iri yılan görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine işaret eder.

Rüyada iri büyük yılan görmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına yorulur.

Rüyada siyah iri yılan görmek manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri uzun yılan görmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada büyük iri yılan görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments