Rüyada iri ve kısa yılan görmek

Rüyada iri ve kısa yılan görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri ve kısa yılan gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinde hoşunuza gitmeyecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek bazen de rahat geçeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına rivayet eder.

Rüyada iri yılan görmek uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına alamet eder.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek tabiri caizse ağız tadından olacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek uğrayacağı zarar nedeni ile elindekilerinin de değersizleşeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri büyük yılan görmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işarettir.

Rüyada iri uzun yılan görmek hayatın temposunun yükseleceğine, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada siyah iri yılan görmek günah işlemeyi terk edeceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına işarettir.

Rüyada iri beyaz yılan görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments