Rüyada iri ve uzun yılan görmek

Rüyada iri ve uzun yılan görmek bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, hedeflerini gerçekleştireceğine, maddi anlamda refahının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada iri ve uzun yılan gördüyseniz:

  • İş hayatınızda karşınızdaki kişiler fazla anlayışlı değiller.Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Rüyada iri ve uzun yılan görmek iş hayatının çok sorunlu bir hal alacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri uzun yılan görmek önemli ve büyük adımlar atacağına, bu durumun da herkesin dikkatini çekeceğine, belalara denk gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden kurtulacağına ve hastalığından tamamen kurtulup rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada irili ufaklı yılan görmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine inanılır.

Rüyada büyük iri yılan görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz iri yılan görmek sevilen bir dostu kaybetmeye, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada iri beyaz yılan görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet eder.

Rüyada iri yeşil yılan görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments