Rüyada iri büyük yılan görmek

Rüyada iri büyük yılan görmek sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, kimseden korkmayacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada iri büyük yılan gördüyseniz:

  • İlerlemenizi yavaşlatan unsurlar kendiliğinden kaybolamayacağına göre, birşeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada iri büyük yılan görmek bazı maddi problemler yaşayacağınıza, gözünün yaşını sileceğine tabir olunur.

Rüyada büyük iri yılan görmek rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada iri sarı yılan görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine tabir olunur.

Rüyada iri yılan öldürmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, yanlış işlere girip mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada iri ve kısa yılan görmek hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri yılan görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada iri yılan görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, daha güçlü hale geleceğine ve onlardan önde olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz iri yılan görmek zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zengin için yoksulluğa yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments