Rüyada sarı civciv görmek

Rüyada sarı civciv görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, yüzlerin asılacağına, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, girilen işlerde şansın yüksek olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sarı civciv gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz karşı cins ilişkilerinde, kadınsanız maddi konularda şanslısınız.

Rüyada sarı civcivler görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine tabir olunur.

Rüyada sarı renk civciv görmek kendisine bir çiftlik evi alacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı civciv görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına alamet eder.

Rüyada ölü sarı civciv görmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına yorulur.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada sarı civciv sevmek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv ve tavuk görmek çok kısa bir süre içinde yaşanan bütün sorunların ortadan kaldırılacağına, günahtan temizlenmeye işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments