Rüyada birini sargılı görmek

Rüyada birini sargılı görmek pek çok kişiye yanında iş vereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kişinin esenlik bulacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişi için her gelen günün daha aydınlık ve hayırlı olacağına yorulur.

Rüyada birini sargılı gördüyseniz:

  • Maddi, mental veya fiziksel içerikli konularda atacağınız adımlar takdir almanızı sağlayabilir.

Rüyada sargılı insan görmek elini attığı işlerde yüksek moral ve enerjisi sayesinde her daim başarılı olacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işarettir.

Rüyada sargılı bacak görmek sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada eli sargılı görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolunun sargılı olduğunu görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sargılı görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada ayağının sargıda olduğunu görmek ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret eder.

Rüyada sargılı el görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kişinin çok istediği bir dileğinden vazgeçerek, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sargı görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, maneviyatını daha ön planda tutacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments