Rüyada sapı olmayan bıçak görmek

Rüyada sapı olmayan bıçak görmek eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Rüyada sapı olmayan bıçak gördüyseniz:

  • Ödemelerinizi geciktirmemeli veya altından kalkabileceğinizden daha fazla şey yüklenmemelisiniz.

Rüyada kalbine bıçak saplanmak keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalettir.

Rüyada karnına bıçak saplanmak işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara saplı bıçak görmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada saplanmış bıçak görmek sürekli tartışacağına, bir sağlık sorunuyla karşı karşıya kalınacağına işarettir.

Rüyada koluna bıçak saplandığını görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil saplı bıçak görmek işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına rivayet eder.

Rüyada tahta saplı bıçak görmek çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada boğazına bıçak saplanmak çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kazancının günden güne çok artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments